Friese kansen-20
Navigation

WRK.frl/

Onze provincie bruist! Hier groeien iedere dag opnieuw inspirerende ideeën en betekenisvolle initiatieven voor een gezonde, schone en gelukkige wereld uit de Friese klei. Je moet het alleen even zien. Want hoe eerlijk, gepassioneerd en grutsk Friezen ook zijn, ze zijn minstens zo bescheiden. Doe maar gewoon, dat is goed genoeg. Een lange tijd wás dat ook goed genoeg. Maar met de schreeuwende tekorten op de arbeidsmarkt die de komende vijftien jaar alleen maar gaan toenemen, hebben we iedereen keihard nodig om Friesland leefbaar te houden.

Het wemelt van de prachtige werkgevers en carrièrekansen

Ondertussen zien we nog steeds mensen wegtrekken uit Friesland, omdat hier geen kansen zouden zijn voor een betekenisvolle carrière. Of we horen dat mensen best in Friesland zouden willen wonen en werken, maar geen idee hebben wáár dan precies. Zonde, als je het ons vraagt. Want het wemelt hier van de prachtige werkgevers en carrièrekansen!

Onze missie

Wij gaan ervoor zorgen dat iedereen dat ontdekt. Dat mensen binnen én buiten Friesland de provincie gaan zien zoals wij al doen: de plek waar je wilt zijn. Wij bouwen bruggen tussen al die inspirerende Friese werkgevers en ambitieuze werknemers. Zodat werkgevers hun dromen kunnen waarmaken en werknemers met een fijn gevoel thuiskomen van hun werk. Iedere dag opnieuw. WRK.frl/ zorgt daarom dat bedrijven en werkzoekenden elkaar vinden. Niet als vacaturebank, maar door te matchen op cultuur, waarden en structuur.

Het startpunt voor je (carrière)switch naar Friesland

Op WRK.frl/ beantwoorden we (bijna) elke vraag die je hebt over werken in Friesland. We zetten de vele mooie werkgevers, vacatures en evenementen voor werkzoekenden op een rij, je leest er ervaringen van anderen, maar ook alles over het leven in Friesland. Kortom: het startpunt van jouw leven in Friesland is WRK.frl/

WRKLab van start in september

Vanaf september gaat WRKLab van start! In samenwerking met NHL Stenden hebben we een WRKLab gelanceerd. Studenten hebben nu de mogelijkheid om op de WRKLab-locatie aan de slag te gaan met vraagstukken van deelnemende organisaties, waarbij hun hulp zeer welkom is!